Laden...

AFAS documenten koppeling Zorg van de Zaak

Werkt je organisatie met AFAS en heb je al een reguliere verzuimkoppeling met Zorg van de Zaak, dan kun je deze aanvullen met een extra gecertificeerde koppeling waarmee je eenvoudig documenten kunt verzenden en ontvangen. Vervolgens worden de documenten opgeslagen in het dossier van de medewerker. Dat alles gebeurt automatisch. Dat is wel zo makkelijk.

Direct aanvragen

Van aanvraag tot gebruik

Het proces van aanvraag tot gebruik bestaat uit de volgende stappen:

  • 1. Na je aanvraag brengen wij je in contact met onze partner ERP Guide. De koppeling is samen met hen ontwikkeld en zij verzorgen de verdere inrichting van de koppeling.
  • 2. Je ontvangt van Zorg van de Zaak een mail voor de opdracht richting ERP Guide voor het opzetten van de documentenkoppeling. In deze mail staat een link die verwijst naar een korte vragenlijst van ERP Guide over de klantgewenste inrichting van de koppeling.
  • 3. Nadat de vragenlijst ingevuld is neemt ERP Guide contact met je op.
  • 4. ERP Guide krijgt toegang tot applicatiebeheerderrechten.
  • 5. Binnen 5 werkdagen na afronding van stap 2, 3 en 4 zijn de werkzaamheden afgerond en ontvangt de functioneel beheerder van jouw organisatie een document over de exacte inrichting.
  • 6. Na afronding test Zorg van de Zaak samen met jouw organisatie of de koppeling goed werkt.
  • Klaar voor gebruik!

Volledig nieuwe koppeling inrichten

Als een volledig nieuwe koppeling is ingericht kun je de vraagstelling via AFAS indienen bij Zorg van de Zaak. Andersom ontvang je de terugkoppeling van het spreekuur en/of andere documenten in AFAS. De kosten bedragen €1900.

Bestaande koppeling uitbreiden

Ontvangt jouw organisatie de terugkoppeling van het spreekuur en/of andere documenten al automatisch in AFAS? Dan kun je de koppeling eenvoudig uitbreiden met een knop voor het indienen van de vraagstelling. De kosten bedragen €950.

Hoe werkt het?

Met één druk op de knop verstuur je de vraagstelling

Voordat een medewerker naar het spreekuur gaat, kan een leidinggevende een vraagstelling indienen bij de (praktijkondersteuner) bedrijfsarts (vanaf nu: professional). Met deze informatie kan de professional nog beter adviseren over de mogelijkheden tot een duurzame terugkeer.

Met de koppeling van AFAS naar Zorg van de Zaak komt er in de inSite-omgeving van jouw organisatie een knop ‘Vraagstelling voorafgaand aan het arbo-spreekuur’ beschikbaar. Hiermee kun je de vraagstelling eenvoudig indienen en komt deze terecht bij de professional.

Direct en veilig toegang tot de terugkoppeling

Na het spreekuur ontvangt de leidinggevende een terugkoppeling met het advies van de professional. Hierin staat wat er nodig is voor een veilige terugkeer naar werk.

Met de koppeling van Zorg van de Zaak naar AFAS komt de terugkoppeling automatisch als pdf beschikbaar in het dossier van de medewerker.

Eenvoudig delen van documenten

Tijdens een (verzuim)traject van een medewerker zijn er ook andere documenten die voorbijkomen, bijvoorbeeld een bijstelling probleemanalyse of een actueel oordeel.

Met de koppeling van Zorg van de Zaak naar AFAS vindt de uitwisseling van deze documenten automatisch plaats en worden ze direct in het dossier van de medewerker vastgelegd. Door het vaststellen en inrichten van jullie workflow bepaal je zelf wie er een signaal krijgt dat de documenten zijn binnengekomen. Vaak is dit de leidinggevende of verzuimcoördinator

Praktische zaken

ERP Guide verzorgt de inrichting en de facturering verloopt via Zorg van de Zaak. Aanvullende wensen over de inrichting, zoals specifieke sturing op workflows? ERP Guide kan dit tegen een meerprijs verzorgen. Facturering gebeurt dan rechtstreeks.

Contact - Ik wil een koppeling

Neem contact op met de afdeling gegevenslogistiek Zorg van de Zaak via [email protected] of 030 – 212 38 65. Of vul onderstaande formulier in.