Laden...
Zorg voor je brein Zorg voor je brein

Wat is breinvriendelijk werken?

In samenwerking met (oud)-spelers van FC Utrecht willen we meer aandacht vragen voor het brein en kennis overdragen om bewustwording te creëren over hoe wij mentaal fit kunnen blijven. Hiervoor gingen spelers van FC Utrecht in gesprek met verschillende bedrijven: wat zijn de gelijkenissen van het presteren op het veld en het presteren op de werkvloer?

Hoe blijft Mark gefocust op zijn eigen prestaties?

Mark van der Maarel in gesprek met Gert Lamberts, directeur HiKOKI, over presteren en mentaal fit blijven.

Mark van de Maarel en Gert Lamberts - deel 2

Joost Broerse en Matthijs Wouters - deel 1

Joost Broerse blikt met Matthijs Wouters (Arval) terug op de vrije trap in de slotminuut tijdens de bekerwedstrijd tegen Sparta.

Joost Broerse en Matthijs Wouters - deel 2

Hoe stapt Michael Mols uit z'n comfortzone?

Barbara Hanselaar gaat met Michael Mols in gesprek over zijn afscheidswedstrijd voor FC Utrecht.

Michael Mols & Barbara Hanselaar - deel 2

Breinvriendelijk werken binnen jouw organisatie?

Zorg van de Zaak heeft in haar netwerk gespecialiseerde bedrijven die een organisatie of team kunnen helpen breinvriendelijk werken op de kaart te zetten en te stimuleren. Omdat we verschillende oplossingen op organisatie en teamniveau hebben, willen we vragen om het formulier in te vullen om een gericht advies te geven.

Zelf aan de slag met breinvriendelijk werken?

Zorg van de Zaak heeft in haar netwerk ook gespecialiseerde bedrijven die op individueel niveau kunnen coachen en begeleiden in het breinvriendelijk werken. Hierbij kijken we naar een aanpak die bij je past: daarbij kun je denken aan mindfullnesstraining of coaching door middel van Virtual Reality. Via het formulier kunnen we je meer informatie geven over de mogelijkheden.

Bekijk alle campagnes

Terug naar het overzicht